Fijne feestdagen!!!

In 2017 zijn wij begonnen met een voltallig bestuur, met toetreding van 3 nieuwe bestuursleden. Heidi Jansen-Ewals, Carolien Koks en Evelien Verpoort hebben onze vereniging in bestuurlijke zin versterkt. Heidi heeft de jeugdcommissie overgenomen, welke sinds september nog is uitgebreid met twee dames. Evelien heeft de taken als penningmeester overgenomen. Ineke Custers heeft haar taken als secretaris sinds augustus beëindigd, deze zijn overgedragen aan Carolien.

Ineke, nogmaals bedankt voor de werkzaamheden die je de afgelopen jaren hebt gedaan voor ons!!

Het is voor onze vereniging belangrijk om leden te houden, maar zeker ook om nieuwe aanwas aan muzikanten binnen te krijgen. Daarom is het noodzakelijk te blijven werken aan het aantrekkelijk blijven voor jong en oud. Voor mensen die graag muziek maken, maar zeker ook luisteren. Buiten onze reguliere optredens hebben wij in september gespeeld tijdens de opening van de kermis in Pfalzdorf (D). Jammer van het slechte weer, maar zeker een mooie ervaring. En afgelopen weekend hebben we een geslaagd Winterconcert gehad i.s.m. “Vocal Spirit” en een projectkoor speciaal samengesteld voor deze avond.

Jammer genoeg hebben we de ook de beslissing moeten maken om vanaf 2019 te stoppen met de muzikale begeleiding aan de Schutterij. Meer dan 40 jaar lang is onze drumband meegegaan naar bondsfeesten van de schutterij, altijd in goede samenwerking. In goed onderling overleg is besloten om volgend jaar deze mooie periode af te sluiten. Met het zittend bestuur en gemotiveerde leden gaan we verder om te bouwen aan onze toekomst. In het nieuwe jaar staan wij graag weer voor u klaar als muzikale vereniging in Siebengewald.

Wij wensen u mooie, maar vooral muzikale feestdagen en een gelukkig 2018!!!